Waarom hebben celebrities hun kind deze naam gegeven?

2 minuten

Laatst kwamen de populairste namen van 2013 in het nieuws. Sam spande de kroon voor het mannelijk geslacht en Tess bij de vrouwen. Leuke namen, maar WRM zou je je kind (ik lieg niet) “Kano”, “Lovewonder” of “Whooly-Whooly” noemen? Ik ging even op onderzoek uit en kwam er achter dat celebrities eigenlijk ook goed hun duid in het zakje doen op het gebied van ‘aparte’ namen voor hun kroost. Maar WRM juist die namen?!

North West (Kim Kardashian & Kanye West)
Kim Kardashian en Kanye West hebben hun kindje de naam North gegeven. Nu is dat op zich een redelijk gekke naam als je bedenkt dat je kind  een windrichting als naam heeft, maar mijn verbazing was vooral dat dit kind er maar liefst twee van z’n ouders op z’n bordje kreeg. WRM ‘North’? Kim legde het uit aan de media; ‘North’ betekent ‘highest power’ laat  dit babytje nou net  het hoogste behaalde ooit zijn van Kim en Kanye.

Suri Cruise (Tom Cruise & Katie Holmes)
Hoewel Suri mij gelijk doet denken aan Suriname, vind ik het toch een mooie naam. Maar WRM hebben Tom Cruise & Katie Holmes voor deze naam gekozen? Suri betekent prinses in het Hebreeuws en ‘rode roos’ in Persisch.


A
pple Blythe Alison Martin (Chris Martin & Gwyneth Paltrow)
De zanger van Coldplay en actrice Gwyneth Paltrow vinden het niet erg om hun kindje naar een fruitsoort te vernoemen. “Apple”, zo zegt Gwyneth, “klonk zo lief, ze zijn gezond en het is ook nog eens een link met de Bijbel.”

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (Brad Pitt & Angelina Jolie)
“Shiloh Baptist” was de naam die Angelina’s ouders aan hun eerste kind wilden geven. Haar moeder kreeg echter een miskraam en de naam ging hiermee ook verloren. Angelina kreeg later te horen dat dit de naam was voor het ongeboren kindje en onthield deze voor het geval ze deze naam zelf ooit aan haar kindje wilde geven, ze vond hem  namelijk erg mooi. En zo geschiedde… Maar WRM dan ‘Nouvel’? En niet “Baptist”? ‘Nouvel’ is een vernoeming naar de architect ‘Jean Nouvel’, een van de favoriete architecten van Brad Pitt.

Milan Piqué Mebarak (Shakira & Gerard Piqué)
Last but not least: Milan, je spreekt het uit als ‘Mie-lahn’, betekent geliefd en gracious in het Sloveens, begerig en hardwekend in het Latijn en ‘uniek’ in het Sanskrit, een primaire taal in het Hindoeisme.

Afbeeldingen:
posh24.com
eos.com
hollywood.com
socialitelife.com
theplace2.ru

Hoeveel liefde voor dit artikel?
     0votes
Thanks! We zullen er meer liefde in stoppen.

Zonder vragen geen antwoorden!
Bij het WRM magazine onderzoeken we dagelijkse fenomenen waarvan we weten dat ze zo zijn, maar nog niet waarom ze zo zijn.

Alles over WRM? Magazine

Abonneer

Abonneer je nu op de WRM? Nieuwsbrief!